Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Mezey György felkérése a FIFA-tól és az UEFA-tól

MTI
2005.02.11. 17:00
Mezey Györgyre, a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai és edzőképző központjának igazgatójára számos fontos feladat vár a nemzetközi (FIFA) és az európai (UEFA) szövetség megbízásából.

A volt szövetségi kapitány tagja lesz a FIFA szakmai elemző csapatának a június 10-én kezdődő hollandiai U21-es világbajnokságon és a jövő évi németországi vb-n.

Mezey György február végén a nemzetközi szövetség zürichi székházában a FIFA Futuro III fejlesztési programjának szemináriumán vesz részt. Március közepén Szlovákiába utazik, ahol a helyi szövetség átvilágítására kérte fel a FIFA.

Ezután Prágába utazik a szakember, hogy az UEFA ellenőreként felügyelje a Cseh Labdarúgó Szövetség Pro-licences tanfolyamának vizsgáit. A hónap végén aztán Kuvaitban tart előadást a FIFA és a helyi szövetség felkérésére: összegezve a 2004-es Európa-bajnokság szakmai tapasztalatait.

Áprilisban az európai szövetség edzőképzését koordináló Jira-panel és a klub licencekkel foglalkozó testület ülésén vesz részt Mezey György. Május végén az UEFA edzőképzésért felelős instruktorainak tanácskozásán lesz ott, majd júniusban következik az U21-es világbajnokság.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.