Ágnes
-13 °C
0 °C

Pajkos János lehet a békéscsabai futballcsapat edzője

MTI
2005.04.11. 20:00
Valószínűleg Pajkos János lesz a Békéscsabai Előre FC labdarúgócsapatának új vezetőedzője, noha az elmúlt héten még úgy tűnt, Herédi Attila tölti be ezt a posztot, ám ő végül visszamondta a felkérést. Pajkossal szóban már megállapodott az élvonalban kieső helyen álló klub.

"Azt mondhatom, kilencvenkilenc százalék, hogy szerdán, a békéscsabaiak Győr elleni hazai mérkőzésén már én ülök a kispadon" - mondta Pajkos János. "Az Előre FC Kft. főtulajdonosával, Darko Canadiccal szóban mindenben megegyeztünk. Az én kérésem az volt, adja írásba, hogy kedden az adósságok egy részét törleszti a labdarúgók felé, a többit pedig a hónap közepéig rendezi. Az erről készült megállapodást faxon elküldték nekem, ezért mondtam igent a felkérésre. Kedden utazom Békéscsabára, amikor véglegesíthetjük a megállapodást."

A viharsarki klubnál öt hónapja nem kaptak bért a labdarúgók, edzők és a technikai személyzet tagjai, ráadásul nyolc játékos feljelentette az egyesületet, s a liga döntése értelmében mindannyian szerződést bonthatnak és távozhatnak az együttestől. Öten ezt már meg is tették, többek között ez is oka volt annak, hogy Dajka felmondott.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.