Judit
-2 °C
8 °C

Edmundo másodosztályú csapathoz szerződött

MTI
2005.05.09. 11:03
Edmundo, a brazil labdarúgás egyik legellentmondásosabb személyisége a második vonalban szereplő Nova Igazu együtteséhez igazolt.

Az "Állat" becenévre hallgató 34 éves csatár, aki 1998-ban ezüstérmes lett a válogatottal a franciaországi világbajnokságon, már hosszabb ideje munka nélkül volt.

Edmundo több esztendőnyi légióskodás után 2003 áprilisában tért vissza Brazíliába, ahol korábban többek között a Flamengo, a Corinthians, a Palmeiras, a Santos, majd külföldön a Fiorentina és az SSC Napoli, aztán Japánban a Verdy Tokio, az Urawa Reds, végül pedig - ismét otthon - a Vasco da Gama együttesében szerepelt.

A klasszis 1995-ben ittasan vezetve közlekedési baleset okozott, amelyben három személy életét vesztette. Edmundo a gépkocsijába beszerelt légzsáknak köszönhette, hogy könnyebb sérüléssel megúszta, csupán homlokát kellett tíz öltéssel összevarrni. A futballista hosszabb börtönbüntetést kapott, de a bíróság ítélete szerint napközben elhagyhatta az intézményt, így együtt edzhetett és játszhatott társaival, ám estére mindig vissza kellett térnie cellájába.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.