Mária
-7 °C
3 °C

Szabics Kölnbe szeretne igazolni

MTI
2005.06.01. 12:50
Szabics Imre megerősítette, hogy feltett szándéka elhagyni a VfB Stuttgartot, és az élvonalba feljutott 1. FC Köln labdarúgójaként folytatná pályafutását.

"Nagy lehetőségek rejlenek a Kölnben, ráadásul több játéklehetőséghez jutnék" - mondta a 24 éves válogatott csatár a Stuttgarter Zeitung című napilapnak.

A "svábok" részéről Herbert Briem sportigazgató közölte, hogy 2006-ig szóló szerződése ellenére készek tárgyalni a légiós továbbadásáról, jelenleg azonban semmilyen konkrét ajánlatot nem kaptak.

A két éve Grazból érkezett Szabics az előző idényben - még az azóta a Bayern Münchenhez távozott Felix Magath alatt - alapembernek számított Stuttgartban, az új vezetőedző, Matthias Sammer azonban csak ritkán küldi pályára.

A Tököli Attilát is foglalkoztató Köln másik kiszemeltje Lisztes Krisztián, aki már korábban kijelentette, hogy elhagyja a Werder Brement. A hírek szerint Uwe Rapolder mester szívesen látná együttesében a magyar irányítót, mivel nincs megelégedve a görög Európa-bajnok Vaszilisz Cartasz játékával.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!