Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Az UEFA-kupa csoportkörében sem játszhat otthon a DVSC

MTI
2005.08.29. 16:08
Amennyiben a DVSC-AVE Ásványvíz továbbjut az ukrán Sahtar Doneckkel szemben a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójában, elképzelhető, hogy a csoportmérkőzések során nem szerepelhet hazai pályán. A klub hivatalos honlapja szerint az UEFA úgy rendelkezett, hogy jelenlegi állapotában az Oláh Gábor utcai stadion nem alkalmas a csoportkör hazai találkozóinak lebonyolítására, így - csakúgy, mint a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt -, ezeket a mérkőzéseket is máshol kellene lejátszaniuk a hajdúságiaknak.

Az egyesület vezetői igyekeznek pótolni a hiányosságokat, és mindent elkövetnek azért, hogy ha a csapat bejut a csoportkörbe, akkor valóban hazai pályán szerepelhessen. "A lehetőségek határain belül megpróbáljuk elhárítani az akadályokat, majd - ha továbbjut a csapat - ismét UEFA-engedélyt kérünk ahhoz, hogy a csoportmérkőzéseket itthon játszhassuk" - mondta Szilágyi Sándor cégvezető.

A Sahtar Doneck elleni első mérkőzésre szeptember 15-én idegenben kerül sor, míg a visszavágót két héttel később Debrecenben rendezik.

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!