Judit
-2 °C
8 °C

Menesztéssel fenyegetik a Stuttgart edzőjét

MTI
2005.10.18. 11:33
Elégedetlen a VfB Stuttgart elnöksége Giovanni Trapattoni vezetőedző munkájával. A tréner türelmet kért, mint mondta, két-három év kell egy jó futballcsapat kialakításához. "Nem tudunk évekig várni a sikerre, azonnal eredményt akarunk látni" -jelentette ki Erwin Staudt, a VfB elöljárója. "A Rennes elleni UEFA Kupa-csoportmeccs és a vasárnapi, Leverkusen elleni bajnoki döntően befolyásolhatja a jövőnket. Elértük a fájdalomküszöböt, meg kell állítanunk a rossz folyamatokat, még akkor is, ha esetleg roppant fájdalmas döntésekre kényszerülünk."

Az olasz tréner szerződése 2007. június 30-ig érvényes, de az elnökség a megállapodás felbontását javasolja, ha a csapat nem nyer Rennes-ben és Leverkusenben.

Trapattoni a világ legsikeresebb klubedzője, az előző szezonban a Benficával lett portugál bajnok. A Bundesligában a Bayern Münchennel nyert már aranyérmet, és új munkaadói is azzal a céllal hívták, hogy két éven belül bajnokcsapatot ad a városnak.

A stuttgartiak kilenc forduló után tizenegy ponttal a kilencedik helyen állnak a tabellán, hátrányuk tizenegy pont az első két helyet elfoglaló Werder Bremen és Bayern München mögött.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.