Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Veszélyben az angol-magyar Wembley-nyitómeccs

BBC
2005.12.21. 10:05

A kivitelező Multiplex szerint elképzelhető, hogy nem tudják tartani az ígért határidőket és a korábbi csúszások után május 13-ra sem tudják átadni a megújított Wembley-stadiont - írta a BBC Sport.

A legendás londoni futballaréna sorsa azért is érdekes, mert az angol futballszövetség, az FA meghívót küldött a magyar szövetségnek, hogy a két ország válogatottjai játszzák a nyitómérkőzést május 30-án.

A jelenlegi tervek szerint május 13-án, az FA-kupa döntőjével nyitna a stadion, azonban újabb csúszást valószínűsít az építő. Az átadást már korábban március végére halasztották, azonban most a cég közleményben tudatta, hogy ezzel az időponttal is maradnának még munkálatok a kupadöntő utánra is, de most már úgy tűnik, a május közepi mérkőzés megrendezése is kockázatos. A május végi válogatott összecsapást egyelőre nem említi a Multiplex.

A szövetség mindenestre már mindkét mérkőzésre biztosította magát: az FA-kupa-döntő időpontjára lefoglalta az eddigi öt finálénak is otthont adó cardiffi Millennium-stadiont, a válogatottak Manchesterben, az Old Traffordon küzdenének.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.