Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Indul a Joga Bonito torna

Index
2006.05.05. 09:40
Csütörtök elkezdődött a NIKE által szervezett Joga3 focitorna, melynek első három bemutató mérkőzését, a Ferencváros, az MTK és Futsal-válogatott játékosai játszották.

A folytatásban a Joga 3 focitorna Budapesten, nyolc különböző helyszínen kerül megrendezésre, négy egymást követő hétvégén. A meccseket reggel 9 és este 7 óra között játsszák majd az egyes helyszíneken. A tornára három korcsoportban lehet jelentkezni: 10-14, 14-18, 18-35 év közöttieknek. Egy csapat 3 játékosból áll és a szombati, vasárnapi előmérkőzéseken helyszínenként 3 pályán mérhetik le tudásukat a játékosok.

Minden mérkőzés maximálisan 3 perces, ha ezután döntetlen az állás, az első gólig tart az összecsapás. Kapus nincs, ha az oldalvonalnál és az alapvonalnál kimegy a labda, berúgással kell játékba hozni. A Joga 3 kispályás labdarúgó torna - mely világszerte kerül megrendezésre - és olyan játékosok népszerűsítik, mint Ronaldinho, Thierry Henry, Ronaldo, Adriano, vagy éppen Crisitano Ronaldo.

A joga 3 kispályás labdarúgó tornára a www.nikefootball.com honlapon keresztül lehet regisztrálni magyar nyelven, illetve az egyes helyszíneken, az esemény napján.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.