Judit
-2 °C
8 °C

Effenberg azonnal leváltaná Klinsmannt

MTI
2006.06.08. 16:51
A tavaly visszavonult Stefan Effenberg leváltaná Jürgen Klinsmannt, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, és Ottmar Hitzfeldet hozná a helyére.

"Csak így térhet vissza a nyugalom a csapatba. A legtöbb bonyodalom oka maga a szakvezető, Hitzfeld viszont össze tudná fogni a fiúkat" - jelentette ki a Premiere fizetős csatornán a 37 éves klasszis, aki az 1994-es világbajnokságon egy gárdában szerepelt Klinsmann-nal, mielőtt emlékezetes mutogatásáért haza nem küldték.

A kapitányt mostanában rengeteg támadás éri, miután együttese múlt szerdán, Firenzében, felkészülési mérkőzésen 4-1-re kikapott a vendéglátó olasz válogatottól. A kudarc apropóján készült elemzések rögtön kitértek arra, hogy számottevő együttest az utóbbi időben nem tudott legyőzni a német alakulat.

A botrányairól is elhíresült Effenberg - aki 2001-ben Bajnokok Ligáját, háromszor pedig bajnokságot nyert a Bayern Münchennel - a nyári vb alatt is bírálhatja Klinsmannt, ugyanis a Premiere szakkommentátorként tevékenykedik majd.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.