Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Újabb támadás Klinsmann ellen

MTI
2006.06.08. 16:52
Günther Netzer, az 1972-ben Európa-bajnokságot, 1974-ben világbajnokságot nyerő német labdarúgó-válogatott tagja szerint Jürgen Klinsmann szövetségi kapitánynak le kell mondania, ha nem javul látványosan a nemzeti együttes teljesítménye a március 22-i Egyesült Államok elleni barátságos mérkőzésen.

Netzer jelenleg az ARD állami televíziós csatorna szakkommentátora. "Klinsmann sajnos teljesen elvesztette a realitásérzékét" - mondta Netzer. "Fogalma sincs arról, hogy milyen a szurkolók hangulata negyed évvel a hazai rendezésű világbajnokság előtt, amin nem is kell csodálkozni, de az Egyesült Államokból ezt nem könnyű megítélni."

Netzer szerint Klinsmann-nak azonnal Németországba kell költöznie és a világbajnokság végéig nem is lenne szabad hazautaznia az Egyesült Államokban élő családjához.

"Ha hiányoznak a szerettei, hozza át őket Németországba! Kinevezésekor Klinsmann azt ígérte, hogy fiatal edzőként kikéri majd az idősebb szakemberek véleményét is. Ez eddig rendben van, mindig meghallgatja a tanácsadóit, akik nagyon jó ötleteket adnak, ezekből azonban sajnos semmit sem fogad meg. Ha az amerikaiak ellen is olyan szégyenteljes produkciót nyújtunk, mint az olaszok elleni 4-1-es vereség alkalmával, akkor Klinsmann-nak mennie kell. Ha ezt nem teszi meg magától, akkor le kell váltani."

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!