Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Csak a Ferencváros nevezését nem fogadta el az MLSZ

MTI
2006.07.10. 16:20
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága hétfőn a beérkezett dokumentumok alapján a korábban elutasított hatból öt klub nevezését elfogadta az NB I 2006/2007-es szezonjára. A Ferencvárost ugyanakkor további iratkiegészítésre szólította fel.

Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az FTC-nek olyan dokumentumokat kell beszereznie, illetve pótolnia, amelyek már nincsenek kapcsolatban az úgynevezett reorganizációs hitelek ügyével, vagyis egyéb, "házon belüli" hiányosságok, adósságok rendezése vár rá. A hiánypótlásra az Üllői úti egyesületnek csütörtök tizenhat óráig van lehetősége.

A versenybizottság az első körben a Ferencváros mellett az Újpest, a Budapest Honvéd, a Fehérvár, a Diósgyőr és az FC Sopron élvonalbeli nevezését nem fogadta el, mivel ezek a klubok nem fizették vissza a felvett hitelt. Időközben az FC Sopront működtető gazdasági társaság rendezte adósságát, majd a hétfői határidőig ezt a többi egyesület is megtette.

A fellebbviteli bizottság következő ülését pénteken tíz órától tartja, ahol az NB II-es nevezésekkel kapcsolatos fellebbezések elbírálására kerül sor.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!