Zalán
9 °C
19 °C

Máris mozog az olasz kispad Donadoni alatt

MTI
2006.09.07. 21:48

Élesen bírálják Roberto Donadonit, a világbajnok olasz, illetve Luis Aragónest, a spanyol labdarúgó-válogatottat csapataik szerdai Eb-selejtezőn elszenvedett vereségei után. Az olaszok a vb-ezüstérmes franciák vendégeként kaptak ki 3-1-re, a spanyolok Észak-Írországban szenvedtek 3-2-es vereséget. A csütörtöki lapok szerint mindkét szakvezetőnek veszélybe került a pozíciója.

"Riadókészültség van, bármi megtörténhet" - mondta Fabio Cannavaro, az olaszok csapatkapitánya. "Valamit tenni kell, ha nem nyerünk októberben Ukrajna és Grúzia ellen, akkor komoly veszélybe kerül az Eb-részvételünk."

Demetrio Albertini, az olasz szövetség alelnöke úgy vélte, egyelőre nincs napirenden a kapitányváltás. "Természetesen, ha nem jönnek az eredmények, akkor valamit tennünk kell" - mondta Albertini.

Franciaországban világbajnokölőnek nevezik a csapatot, amely a németországi vb-n a címvédő brazil válogatottat győzte le, szerdán pedig az új világbajnoknál bizonyult jobbnak. "A világ legjobbjait mindig megverjük" - viccelődött Raymond Domenech, a franciák szövetségi kapitánya.

Teneriffe - Loro Park

Teneriffe és Spanyolország legmagasabb pontja a Teide ami a hasonló nevű Nemzeti Parkban terül el.

Franciaország

Élménytúra Korzikán.