Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Gólokba foglalt félidő Debrecenben

2001.11.10. 19:27
A Debrecen egy félidőn át "kereste a fogást" a Haladáson, ám mezőnyfölénye ellenére nem sikerült gólt szereznie. A második félidőt aztán két gól közé foglalta a hazai gárda, és hiába támadott közte többet a szombathelyi alakulat, a Loki megérdemelten szerezte meg a három pontot.
Pajkos János a Debrecen edzője alaposan átszervezte csapatát az eredeti elképzelésekhez képest, hiszen kihagyta Kerekest, Tiber és Vadicskát is a kezdő tizenegyből. Ennek ellenére a Loki kezdte aktívabban a találkozót, és sorra vezette támadásait a szombathelyi kapu felé. Az első komolyabb lehetőségre mégis a 24. percig kellett várni a debreceni szurkolóknak.

Ekkor azonban Halmosinak egy percen belül két alkalommal is a gólvonalról kellett mentenie. Először Nenadics fejesénél, majd Kuttor bombája után kellett tisztáznia a Haladás középpályásának. A hazaiak mezőnyfölényére jellemző, hogy a 35. percben már a hetedik szögletrúgást végezték el. Ám hiába birtokolták többet a labdát Kuttorék, a Haladás kapujában Takács, ragyogóan védett.

Ami nem sikerült az első negyvenöt percben, az a második félidőben két perc alatt sikerült. Szöglet után Plókai fejelt hét méterről a kapuba. A Haladás nagyobb fokozatra kapcsolt, ám nem tudták feltörni a jól záró debreceni védelmet. A legnagyobb ziccer Halmosi előtt maradt ki, aki a 83. percben Leandró labdáját - senkitől sem zavartatva - kilenc méterről lőtte fölé.

A hazaiak pedig úgy zárták a félidőt, ahogy kezdték, azaz góllal. A 92. percben a csereként beállt Kerekes lépett ki a védők közül, Juhász rángatta a csatár mezét, majd a tizenhatoson belül buktatta. A megítélt büntetőt maga a sértett végezte el, és bal alsó sarokba tartó labdájába Takács csak beleütni tudott.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.