Zsuzsanna
-2 °C
7 °C

Újpesti pontszerzés Egerszegen

2002.04.10. 20:15
Küzdelmes - néhol durva - találkozón az Újpest pontot szerzett a roppant indiszponáltan játszó Zalaegerszeg otthonában. A vendégek már a 2. percben vezetést szereztek, ezt Molnár egy óra elteltével egyenlítette ki. A játék képe alapján a döntetlen megfelelt a játék képének, egyik csapat sem érdemelt győzelmet.
Már a találkozó előtt volt okuk az örömre az egerszegieknek, hiszen a Borsodi Sörgyár vezetői köszöntötték Kenesei Krisztiánt, akit márciusban a hónap játékosának választottak.

Sokáig azonban nem tartott a hazaiak öröme, hiszen már a 2. percben vezetett az UTE. Vagner a baloldalon futtatta Piroskát, akinek beadása elcsúszott Turi előtt, így Tokodynak nem volt nehéz Szamosi lábai között az üres kapuba továbbítania.

És hogy a hazaiak gondjai ne szűnjenek, az első negyedóra végén Kocsárdi sérült meg, így cserére kényszerült Bozsik Péter együttese. A csúszós talajon hatalmas küzdelem alakult ki, több kemény belemenés tarkította a játékot. Rengeteg volt a pontatlan passz, a játékosok sokkal többet törődtek egymással, mint a játékkal.

A második játékrész elején hatalmas lehetőséget hagyott kihasználatlanul a Zalaegerszeg. Nagy Lajos 16 méteres lövésébe Egressy tette bele a lábát, és Poszától akár gól is lehetett volna, ám Sloncik a gólvonalon tisztázni tudott.

A 60. percben egyenlített a ZTE. Molnár Balázs 18 méterről, jobbal hatalmas gólt lőtt. A folytatásban a hazai gárda több veszélyes akciót vezetett, ám Posza remekül hatástalanította ezeket a próbálkozásokat.

Már a hosszabbítás utolsó pillanataiban járt a találkozó, amikor Tamási teljesen feleslegesen az oldalvonal mellett páros lábbal beleszállt Nagy Lajosba. Hanacsek teljesen jogosan kiállította az UTE csapatkapitányát.

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.