Blanka, Bianka
9 °C
18 °C

Ismét nem volt szerencséje a Vasasnak

2002.05.03. 19:16
A Vasas még soha nem győzte le élvonalbeli találkozón a Matáv-Sopron együttesét. Ez most sem sikerült, pedig a 10. perctől emberhátrányban játszó angyalföldiek a 92. percben még vezettek. Ám a hosszabbítás perceiben Csiszár révén sikerült az egyenlítés a hazaiaknak.
Az első említésre méltó eseményre tíz percet kellett várni, ekkor Sira lépett ki Makra és Juhár között, és a keresztező Hrutka csak szabálytalanul tudta megállítani. Ezzel nőttek is a Vasas esélyei, miután Hrutkát azonnal kiállította Bede játékvezető. Az angyalföldiek a tavaszi szezonban eddig akkor játszottak jobban, ha emberhátrányba kerültek.

Gól emberhátrányból

A kiállítás azonban a hazaiakat zavarta meg jobban, ennek köszönhetően Váczi a 14. percben egy ragyogó szabadrúgásgóllal juttatta előnyhöz a vendégeket. A hazaiak válaszára újabb tíz percet kellett várni, ekkor a lesre játszó Vasas-védők közül Tóth Mihály lépett ki, lövését azonban Nota bravúrral védte.

Az első félidőben úgy tűnt, mintha a vendégek játszanának emberelőnyben, végig többet birtokolták a labdát, és támadásaik is sokkal több veszélyt rejtettek magukban. A játékrész utolsó perceiben a Vasas akár több góllal növelhette volna előnyét, ám előbb Makra, majd Simek és Szabados is hibázott az utolsó pillanatban.

A második félidőből mintegy negyven másodperc telt el, és már egyenlő volt az állás. Perger szögletét a rövidsaroknál helyezkedő Tóth Mihály fejelte a Vasas kapujába. A soproni öröm azonban csak három percig tarthatott, mert egy gyors kontra végén Tóth Norbert passzát Polonkai helyezte okosan a bal alsó sarokba.

Csiszár a 92. percben egyenlített

A hazaiak nehezen ocsúdtak fel az újabb bekapott góltól, így a Vasas kénye-kedve szerint kontrázhatott. A félidő hajrájában egyre nagyobb fölényben játszott az emberelőnyben játszó Sopron. Gólt azonban nem sikerült szerezniük, egészen a 92. percig. Ekkor Pintér beívelését Csiszár levette, majd két méterről helyezett a hálóba, otthon tartva az egy pontot.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.