Dömötör
11 °C
14 °C

Továbbra is hibátlan a Fradi

2002.08.18. 21:52
A csütörtöki UEFA Kupa-meccsen is brillírozó Ferencváros ha nem is könnyedén, de magabiztosan verte a Bognár Györggyel még nyeretlen Sopront. A Fradi így továbbra is vezeti a tabellát, és immáron negyedik meccsén sem kapott gólt.
A Győr szombati győzelme után a Ferencváros számára egyértelművé vált, ha vissza akarja szerezni az első helyet, akkor mindenképpen nyernie kell. Ennek megfelelően is kezdtek a zöldek, a Sopron azonban lelkesen és határozottan védekezett, így az első igazán komoly helyzetre az első negyedóra végéig kellett várni. Akkor Kriston cselezgetett a jobb oldalon, az alapvonal közelében, majd középre ívelését a teljesen egyedül maradt Leandro 4 m-ről kapura fejelte, Farkas ritkán látható reflexmozdulattal hárított.

Ezek után is támadásban maradt a hazai csapat, és a 33. percben előnyhöz jutott. Lipcsei átadásával Tököli kilépett a lesre váró védők közül, és tizenkét méterről ballal higgadtan helyezett a jobb sarokba, Farkas tehetetlen volt.

A soproniak a második félidőben megpróbáltak változtatni a játék képén, de komoly lehetőségig nem jutottak. A Fradi biztosan őrizte vezetését, és a második félidőfelénél be is biztosította a vezetését, egyszersmind a győzelmét is.

Az addig is jól játszó Lipcsei adott középre egy szögletet követően, Dragóner megcsúsztatta a labdát, és Gyepes a védőket megelőzve tíz méterről a bal sarokba lőtt. Megérdemelten nyert a Fradi, a Sopron érezhetően hullámvölgyben van.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!