Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Kispesten nyert a Loki

2002.10.04. 20:54
Hiába volt a kispestiek kezdeményezése, hogy mindenki ingyen tekintheti meg a taláélkozót, így is csak kétezren voltak a Bozsik stadion lelátóin. Pedig még olimpiai bajnokot is láthattak volna, hiszen a kezdőrúgást a Honvéd-Dominó olimpiai bajnoki vízipólósa, dr. Molnár Tamás végezte el. Több örömük nem is lehetett a kispesti szurkolóknak ezen az estén.
Nem kellett sok és máris emberelőnybe kerültek a hazaiak. Szekeres - aki az előző fordulóban lefejelte a ferencvárosi Jovicot, ám megúszta sárga lappal - ezúttal Torghellének ütött oda, így mehetett zuhanyozni.

Azonban a hatalmas lehetőséggel nem tudtak élni a kispestiek. Sőt! Ahogy egyenlítettek, máris vezetett a vendéggárda. Bálint "roppant okosan" tíz perc alatt összeszedett két sárgalapot, így máris egalizálta a létszámot. Második szabálytalanságát ráadásul a tizenhatoson belül követte el, így a megítélt büntetőből - Sándor Tamás révén - már előnybe is került a Debrecen.

Tíz perccel később egyenlíthettek volna a hazaiak, ám Sasu lövése centikkel elkerülte a sarkot. Ám ami késik, nem múlik. A 29. percben Sasu beadása után Piroska 13 méterről lőtt a jobb alsó sarokba. Újabb tíz perc elteltével Torghellét Habi buktatta a büntetőterületen belül-a tizenegyes elmaradt.

A második játékrészből mindössze kilenc perc telt el és már a Debrecennél volt az előny. Selymes a tizenhatos sarkáról lőtt hatalmas gólt. Egyórányi játék után Dulca ütött oda Sándor Tamásnak-aztán ment minden tovább, mint ha nem történt volna semmi. Méltó módon büntettek a vendégek, hiszen három perccel később Bajzát tette megnyugtatóvá az előnyt.

A hátralévő időben a hazaiak mindent megtettek legalább a szépítésért, ám a debreceniek eredményesen romboltak.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.