Salamon
7 °C
13 °C

Ferencváros-Győr 5-2

2003.03.15. 20:32
A Győr a második félidő elején kétgólos hátrányt ledolgozva egyenlített, de mindössze fél percig örülhettek, mert a Fradi könnyedén játszva is gólokat tudott elérni, akár nagyobb is lehetett volna a különbség a két csapat között.
A szerdai debreceni kisiklás után mindenképpen javítani szeretett volna a Ferencváros a Győr ellenében. Ennek szellemében is kezdte a meccset a hazai csapat, és az első negyedóra végén Tököli szenzációs gólt lőtt. (Egy perccel korábban pedig hatalmas bravúrral hárított Sebők.) Lipcseitől kapott labdát, és ugyan kisodródott - szinte a vonalról - a ballal a léc alá bombázott.

A Fradi támadásban maradt, Kriston szabályos gólját nem adta meg Kiss Béla les címén, ám még csak ki sem bosszankodhatta magát a publikum, amikor Lipcsei szögletére nagyszerűen érkezett Bognár, és védhetetlenül bólintott a kapuba.

A szünet előtt kevéssel aztán váratlanul szépített a Győr. Bajevski vitte el a labdát kellett mellett, lövését Szűcs nem tudta hárítani. A fordulás után még váratlanabb győri találat született, miután Dragóner hibázott a tizenhatos vonalán - nem érte el a labdát -, ami így Szanyó elé került, aki tizenkét méterről bal külsővel a kapuba tekert.

Egy percig sem örülhetett azonban a vendégcsapat, hiszen Penksa iramodott meg a jobb szélen, pompás beadása után Leandro jó ütemben érkezett, és négy méterről a kapuba fejelt.

A Fradi ezek után könnyedén játszott, mégis növelni volt képes előnyét. Kriston lapos beadására Sebők rosszul vetődött ki, és a labdát Tököli elé ütötte, akinek hat méterről csak be kellett passzolni a labdát az üres kapuba.

Az ötödik találat formás akció után születet, Kapic ívelt a büntetőterületen belülre, Lipcsei visszafejelte a labdát, az érkező Kellernek még arra is volt ideje, hogy átvegye, majd a vetődő Sebők mellett a hálóba helyezett.

Varga Zoltán tehát vereséggel tért vissza az Üllői útra, és szerinte az volt a vereség elsődleges oka, hogy teljesen felesleges gólt kaptak azok után, hogy kiegyenlítettek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.