Emőke
8 °C
19 °C

Videoton-Békéscsaba 3-0

2003.04.23. 21:39
A Békéscsaba nem tudott méltó partnere lenni a minden tekintetben jobb Videotonnak. A biztos győzelem tudatában visszavett a fehérvári csapat.
Emlékezetes meccset játszott az őszi alapszakaszban a két együttes, hiszen váratlanul a vendégek nyertek, és számosan arra gyanakodtak, hogy a hazai játékosok a tippmixen megfogadták ezt az eseményt, ezért maradtak simán alul. A vádakból aztán semmi sem bizonyosodott, de várható volt, hogy újabb találgatásokra nem szeretnének alapot adni a fehérváriak.

Jóllehet az első helyzetet a csabaiak hagyták ki - Megyesi veszélyes lövését fogta Végh -, a vendégeknek a folytatásban szinte momentuma sem volt. Még az első félidőben Dvéri nagyszerű szabadrúgása után Korsós is betalált. Utóbbi helyzetnél a vendégvédők kis híján öngólt hoztak össze - a kapufáról pattant ki a labda -, a kipattanót értékesítette a válogatottat is megjárt csatár.

A harmadik találatot Tóth Balázs jegyezte, noha neki volt a legkisebb köze hozzá. A Korsós lerántása után megítélt tizenegyest Tóth Norbert a kapusba lőtte, a kipattanót a fiatal játékos vágta a kapuba.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.