Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Kispest-Zalaegerszeg 1-2

2003.04.26. 17:13
Az édesapjáról elnevezett stadionban először vezette sikerre csapatát Bozsik Péter. A Kispest ugyan vezetett, a második félidőben érthetetlenül visszaesett, és nem érdemelt döntetlent.
Miután pénteken bizonyossá vált, hogy jövő szezonban már nem Bozsik Péter lesz a bajnoki címvédő ZTE edzője, érdekes mérkőzés előtt állt csapata, hiszen a játékosok már a jövőjüket helyezhették előtérbe. A Kispest kétgólos előnyt szórakozott el a hét közben Sopronban, így kizárólag a győzelem lebeghetett a játékosok szeme előtt, hiszen a bennmaradás az egyértelmű cél.

Ennek szellemében is kezdték a meccset, két helyzetet is kihagytak az első negyedórában, majd gólt lőttek. Hercegfalvit Molnár rántotta le a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Bárányos gurította a sarokba.

A Kispest lendületben maradt, de Torghelle kihagyta a következő lehetőséget, a ZTE azonban első helyzetét kihasználta. Kocsárdi iramodott meg a szélen, beadását Kenesei hét méterről a kapuba bólintotta.

A fordulás után újabb gólt értek el a zalaiak. Ljubojevic nagyszerű passzal szöktette a Vincze Ottó helyére még az első félidőben beállt Józsit, aki rávezette a labdát Molnárra, és ellőtte mellette. A Kispestet igencsak visszavetette ez a gól, mert a folytatásban Bárányos szabadrúgásán kívül mindössze egyetlen komolyabb helyzetet voltak képes összehozni.

A ZTE a folytatásban fölénybe került, de Kenesei és Koplárovics több ziccerben is hibázott. A felettébb jó cserének bizonyuló Józsi lőtt még egy kapufát, de az eredmény már nem változott.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.