Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Békéscsaba-Pécs 1-0

2003.11.08. 16:03
A Békéscsaba első fordulóbeli győzelme után ismét begyűjtötte a három pontot. A lila-fehérek az újonc, igen mérsékelt teljesítményt nyújtó Pécset verték. A hazai szurkolóknak több mint három hónapot kellett várni az újabb diadalra.
Negyedórát kellett vári az első helyzetre, akkor Vincze jobboldali szabadrúgása után Valentényi fejelhetett kapura, de Németh a helyén volt, szögletre mentett. Hét perccel az első félidő vége előtt szerezte meg a vezetést a Csaba.

Hoffman jó ütemben ugratta ki a védők közül kilépő Javrujant, aki elvitte a kapus mellett a labdát, Németh azonban akasztotta. A jogosan megítélt tizenegyest Kovács Béla félmagasan lőtte a kapuba.

A második félidőt kettős cserével kezdte a Pécs, Nagy Tamás húzása hűen tükrözi csapata játékát, hiszen mindössze egy veszélytelen lövést mutattak fel negyvenöt perc alatt. A játékrész első felében uralta is a játékot a vendégcsapat, de egyenlíteni nem tudtak, a legveszélyesebb helyzetet egy hazai védőnek köszönhetik, Bujáki ugyanis alig fejelt saját kapuja mellé.

A Pécs erejéből azonban csupán ennyire futotta, a Békéscsaba előtt még két ziccer adódott, de előbbit Miculescu kihagyta, Schindler pedig nagy helyzetben feldobta magát.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.