Árpád
-1 °C
9 °C

Siófok-Győr 1-0

2003.11.08. 18:50
Nagy szerencsével nyert a Siófok, két kapufát is lőtt a Győr.
Nagy elánnal kezdett a Győr, és csak a szerencse mentette meg a hazaiakat, hogy az első percben ne kerüljenek hátrányba. Miriuta beadását Kuttor rosszul találta el, a bal kapufa azonban mentett. Ezek után Miriuta próbálkozott két alkalommal, de rosszul célzott. Az első siófoki helyzetre negyedórát kellett várni, akkor Usvat lövését fogta Sebők.

Csertői csapata a félidő utolsó negyedórájában vette át a kezdeményezést, de mivel Csordás hatalmas helyzetben hibázott, Mészáros pedig sem lábbal, sem fejjel nem állt feladata magaslatán, maradt a szünetre a gól nélküli állás.

A fordulás után Mészárosnak megint nem volt szerencséje, egy percre rá, az ötvenedikben Bajevski nagy cselsorozat után lőtt, Csernyánszki parádésan védett. A következő helyzetét értékesítette a Siófok. Usvat lövésébe a frissen beállt Sitku belesarkozott, a másik irányba mozduló Sebők nem védhette a labdát.

A hajrában nagy erőket mozgósított a Győr, sorra lőhette a szögleteit, egyenlítenie azonban nem sikerült. Köszönhetően leginkább annak, hogy az egyik sarokrúgás után Stark közelről az üres kapu fölé bombázott.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.