Árpád
-2 °C
9 °C

Sopron-Újpest 1-1

2003.11.08. 19:20
Tíz percig sem örülhetett Rajczi vezető góljának az Újpest, Tóth egyenlített. A Sopron nem tudta megismételni múlt heti kiváló játékát, míg a Mezey-csapat Debrecen után újra ikszelt.
Épp a félidő feléig kellett várni az első komolyabb lehetőségre - ezt megelőzően Sira valamint Balaskó lábbal, Labmulic fejjel próbálkozott -, akkor Tamási harminc méteres szabadrúgása a jobb kapufán csattant. Hét perccel a félidő vége előtt Kovács ugratta ki Rósát, labdája azonban hajszállal hosszabb lett, így Milinte felszedte előle.

A fordulás utáni első negyedóra a Soproné volt, de Cseke és Lambulic lövésénél is a helyén volt Vlaszák. Ezek után visszaesett a Sopron, Kovács bombáját még védte Milinte, a 72. percben azonban már ő is tehetetlen volt. Polonkai lövése levágódott a védőkről, a csereként Rajczi érkezett, és közelről a kapuba passzolt.

Tíz percig sem örülhetett a lila gárda, mert Bagoly beívelése után Tóth Mihály volt eredményes. A hajrában említésre méltó esemény nem történt.

Az MTI értesülése szerint a találkozó lefújása után az újpesti szurkolók beszakították a vendégszektort a játéktértől elválasztó kerítést és berohantak a pályára. A játéktéren átszaladva megpróbáltak felmászni a soproni szurkolótáborhoz, ám ekkor a rohamrendőrök közbeléptek. Az első hírek szerint négy személyt állítottak elő.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.