Salamon
7 °C
13 °C

Videoton Haladás 1-2 (1-2)

2003.11.22. 18:48
Hétszázhatvanhárom perc után lőtt gólt bajnokin ismét a Haladás. A Videoton elleni idegenbeli mérkőzésen a szombathelyiek úgy gondolhatták, ha már megtették ezt a szívességet szurkolóiknak, akkor a győzelemre is szükségük van. A két büntetőt is elhibázó fehérváriak gödörbe kerültek, egymás után harmadszor kaptak ki.
Szombathelyen meg kellett emészteni a két héttel ezelőtti újabb nagy tömést, a Győr elleni hatos után ugyanis a Rohonci úton a Balaton adagolt egy hatost az egyre kilátástalanabb helyzetbe sodródó és nézőit vesztő Haladásnak. A Videoton pedig kisebb gödörbe került, két vereség jelezte, Csank Jánosnak van még munkája Sóstón, ha az első hatban akarja látni tavasszal is a Vidit.

Többet támadott a Videoton az első félidőben, de rengeteg helyzete kimaradt, míg a vendégek szinte minden lehetőségüket kihasználtak. Előbb Kaj mattolta Tudort, Somfalvi átadása után 15 méterről. A piros-kékek ezután 11-est hibáztak, Dvéri a Szabó Tibor buktatásáért megítélt büntetőt hagyta ki. A hazaiak a válogatottban debütáló Hercegfalvi beadása - és Dvéri elcsúszása - után, az előbbi sértett révén mégis egyenlíteni tudtak. A Haladás azonban ezen az estén nem akart pont(ok) nélkül maradni, és a Brazíliát is megjárt Tüske 16-osról megküldött lövése után ismét vezetett.

A második félidőben is jelentős fölényben játszott a Videoton, de a legnagyobb ziccereket, így az újabb büntetőt sem tudták értékesíteni a hazaiak, így nagy meglepetésre a szervezetten, nagy akarással játszó szombathelyiek megérdemelten győztek.

A Videoton harmadik egymást követő vereségét szenvedte el, a szombathelyi csapat pedig közel nyolcszáz perc után szerzett gólt, és továbbra is bennmaradást jelentő helyen áll Bozsik Péter együttese.

Videoton-Haladás 1-2 (1-2)
Székesfehérvár, 1500 néző , V: Saskőy
Videoton: Tudor - Pantic, Ristic, Koller - Tereánszki-Tóth, Szabó T., Dvéri, Voicu, Kóczián - Medved, Hercegfalvi
Haladás: Tóth I. - Lőrincz, Jagodics, Seper - Kaj, Szűcs M., Czeglédi, Farkas A., Zöld - Somfalvi - Tüske
Gólszerzők: Szabó T. (35.) ill. Kaj (18.), Tüske (45.)
Sárga lap: Dvéri (12.) ill. Szűcs M. (2.), Zöld (29.), Somfalvi (29.), Kaj (67.)

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.