Árpád
-1 °C
9 °C

Sopron - Ferencváros 0-0

2004.03.07. 14:31
Hiába ígérte meg a Fradi új edzője Pintér Attila, hogy csapata mindenhol a győzelemért száll harcba, a Sopron elleni kilencven percet két komoly helyzettel tudták le Tököliék. Igaz ez még így is kettővel több volt, mint a hazaiaké.
Mindkét együttes új edzővel kezdte a tavaszi szezont, így érthetően mindkét oldalon komoly bizonyítási vágy dolgozott a játékosokban. Talán ennek is köszönhető, hogy előszeretettel rúgdosták egymást a játékosok. A nagy elszántság ellenére az első komolyabb gólhelyzetre a félidő utolsó percéig kellett várni. A 45. percben Dragóner labdáját Kiss egyből tovább tette, de Tököli óriási helyzetből, 10 m-ről leadott ballábas lövését Hajdú remek reflexszel hárította.

A második játékrészben közel annyit kellett várni az első gólhelyzetre, mint az elsőben. A 84. percben egy bal oldali ferencvárosi szöglet után röviden szabadított fel a soproni védelem, a kipattanó labdát 10 m-ről Rósa emelte kapura, ám Hajdu a helyén volt.

A keményre fagyott pályán nem alakult ki igazán folyamatos játék, inkább a küzdelem dominált. A második negyvenöt percben valamit nagyobb lett az iram, de a remekül megszervezett védelmeknek köszönhetően helyzetek ekkor sem alakultak ki a kapuk előtt. Bár a mérkőzés egyes időszakaiban a Ferencváros nyomasztó fölényben játszott, a győztes gólt azonban nem sikerült megszereznie.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.