Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Sopron-Haladás 5-0

2004.03.20. 21:22
A Haladás harmadik idei meccsén is gólképtelen maradt, és teljesen szétesett csapat benyomását keltette. Csak a gólkülönbség volt kérdéses a meccsen.
A télen megerősített Haladásnál alighanem jobb rajtban reménykedtek, de a két forduló alatt még gólt sem lőttek. Sopronban is borzasztó rajtot vettek, hiszen szűk húsz perc alatt kétgólos hátrányba kerültek.

Huszti szöglete után nem tudtak felszabadítani a védők, a labda Pintér elé pattant, aki húsz méterről a kapuba vágta azt. Két kihagyott helyzet után Balaskó következett, aki jó ütemben ugratta ki Grószt, akinek középre adását az ötös sarkáról kotorta a kapuba. 35 perc elteltével veszélyeztetett először a Haladás, amikor Kincses lövését Hajdu nagy bravúrral ütötte szögletre.

A második játékrészt Róth nagy helyzete nyitotta, de gyatrán lőtt, így Hajdunak nem volt nehéz dolga. Válaszként Sira lőtt kapura, és kísérletét a kapufa hárította. A hajrában összeomlott az addig sem csillogó vendégcsapat. Tóth Mihály nagy gólt lőtt tizennégyről, a mezőny egyik legjobbja, Huszti pedig szép mozdulattal helyezett a felső sarokba. A kegyelemdöfést is a Fraditól kölcsönkapott játékos adta meg Bozsik csapatának.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.