Vilma
-7 °C
4 °C

Videoton-Pécs 3-3

2004.04.17. 21:46
A hazaiak végig aktívabbak, kezdeményezőbbek voltak, de nem bírtak Kerekessel, aki mesterhármasával pontot mentett csapatának.
Nem tartott sokáig a csapatok "ismerkedése", hiszen tíz perc elteltével már 1-1 volt az állás. A 9. percben a vendég pécsiek Fehér beadása után Kerekes fejesével kerültek előnybe. Szinte azonnal egyenlítettek a hazaiak, Dvéri passzát Medved estében lőtte a pécsi kapuba. A folytatásban inkább egymással foglalkoztak a játékosok, a futball helyett, így nem volt meglepő, hogy a játékvezető húsz perc alatt öt sárga lapot is kiosztott.

A félidő hajrájában aztán már a hazaiak vezettek. Dvéri negyven méteres átadását Fehér fejelte a kapuba. A második negyvenöt perc elején ismét Kerekes villant, és Erős beívelését fejelte Pantic és Ristic közül a kapunak háttal a bal sarokba.

A gólpárbaj nem maradt abba, hiszen a 62. percben Tóth Balázs révén ismét a Videotonnál volt az előny, melyet "természetesen" Kerekes egalizált három perccel később. A rossz talajú pályán hiába voltak aktívabbak a hazaiak, a pécsiek Kerekes mesterhármasának köszönhetően ponttal távozhattak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.