Mária
-6 °C
-2 °C

Videoton-Békéscsaba 1-3

2004.05.08. 21:43
A tartalékos Videotonnak esélyt sem hagyott a Békéscsaba, és simán nyert idegenben is.
I. félidő:
11. perc: Kovács B. visszagurított labdáját Vincze Z. 10 m-ről lőtte jobb lábbal a bal felső sarokra, Tudor bravúrral ütötte szögletre a labdát.

14. perc: Kovács B. átadásával Szeverényi lépett ki, a kimozduló Tudor mellett elrúgta a labdát, de Ristic az utolsó pillanatban a gólvonal elől kirúgta a labdát.

31. perc: Vincze jobboldali szögletét Valentényi középről, 8 m-ről fejelte a léc alá (0-1).

II. félidő:

52. perc: szabadrúgáshoz jutott a Videoton a békéscsabai kaputól 24 m-re. Magasföldi jobblábas remek lövése a sorfalon megpattant, de aztán a lécről kifelé pattant.

60. perc: Grujic remekül indította a résbe futó Javrujant, aki a kimozduló Tudor mellett 10 m-ről a kapu jobb oldalába lőtt (0-2).

78. perc: Vincze Z. jobboldali belőtt labdáját Javrujan megcsúsztatta, s a labda a kapu jobb oldalában kötött ki (0-3).

82. perc: Magasföldi jobboldali szögletét Koller a jobboldali kapufára lőtte, a középre pattanó labdát Pantic 1 méterről kotorta a hálóba (1-3).

A székesfehérváriaknál a sok sérült és eltiltott játékos mellett szombatra a csapatkapitány, Dvéri Zsolt is belázasodott. A tartalékos Videoton ennek ellenére nagy akarattal játszott, de a Békéscsabának az első játékrészben több gólszerzési lehetősége volt. Ha a helyzeteit jobban kihasználja, akkor a szünetben nagyobb arányban is vezethetett volna. A hazai együttes nem tudott felnőni a feladathoz, és a vendégek ezen az estén minden tekintetben jobbnak bizonyultak nála.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.