Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Közepes sorsolást kaptak a vívók

MTV
2000.12.15. 14:54
Sydneyben elkészítették a vívók sorsolását. A tőrözők közül egyedül Marsi Márknak kell pástra lépnie a legjobb 32 közé kerülésért. A többi magyar - világranglistás helyezése alapján - csak a második körben kapcsolódik be a küzdelmekbe.
A párbajtőrözők versenyében Fekete Attila és Kovács Iván a legjobb négy között találkozhat egymással. Kettejük közül Kovácsnak rosszabb a sorsolása, az ő ágán kubai, francia és olasz ellenfél, valamint a világranglista harmadik svéd Vanky jelenthet akadályt. Feketének a legkomolyabb vetélytársa a németek szöuli olimpiai, s tavalyi világbajnoka, Arndt Schmitt, aki a legjobb nyolc között lehet az ellenfele.
A női párbajtőrözők versenyében a Világ Kupa-győztes, vb-bronzérmes Mincza Ildikó könnyebb ágra került, Szalay Gyöngyi és Nagy Tímea viszont már a nyolc közé jutásért egymással vívhat.
A kardozók között Köves Csaba és Ferjancsik Domonkos került egy ágra, egyikük biztosan nem jut be a legjobb négybe. Szerencsére a legnagyobb ellenfelekkel - az orosz Pozdnyakovval, az olasz Tarantinoval és a francia Touya-val - legkorábban a négyes döntőben találkozhatnak.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!