Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Michael Schumacher rajthoz áll az Amerikai Nagydíjon

MTI
2001.09.18. 10:15
Az elmúlt napokban felröppent hírekkel ellentétben Michael Schumacher nem gondolkodik azon, hogy kihagyja a 2001-es Forma-1-es világbajnokság 16. futamát, a szeptember 30-i Amerikai Nagydíjat.
- Értesültem a pletykákról, de fel sem vetődött bennem, hogy ne induljak az indianapolisi versenyen. Az idényzáró Japán Grand Prix-n is rajthoz állok - szögezte le a maranellói istálló sztárja.
Michael Schumachert, versenyzőtársaihoz hasonlóan nagyon megrázták a múlt keddi, New Yorkot és Washingtont ért terrortámadások, ráadásul szombaton a korábbi Forma-1-es pilóta, az olasz Alex Zanardi is súlyos balesetet szenvedett a Cart-sorozat németországi viadalán.
A német autóversenyző nem is igazán erölködött a vasárnapi monzai Olasz Nagydíjon, s csak 4. lett. Már a rajt előtt szóba került, hogy kihagyja a két tengerentúli futamot, erre reagálva Bernie Ecclestone közvetetten megfenyegette: igazolatlan hiányzás esetén pontlevonással sújtják. A Forma-1 legfőbb vezetője szerint Michael Schumacher még nem világbajnok, annak ellenére, hogy már behozhatatlan előnnyel vezet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.