Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Mocsai Lajos kijelölte vb-keretét

MTI
2001.11.29. 14:13
Mocsai Lajos, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön megnevezte azt a 16 játékost, akik elutaznak a kedden kezdődő olaszországi világbajnokságra, azonban taktikai okokból közülük egyet - egyelőre nem tudja, kit - még nem nevez be.

Az utazó keret:
kapusok: Farkas Andrea (ASPTT Metz), Pálinger Katalin (Dunaferr), Sugár Tímea (FTC)
mezőnyjátékosok: Balogh Beatrix (Hypo NÖ), Borók Rita (Viborg HK), Radulovics Bojana (Dunaferr), Siti Beáta (Ikast Bording), Siti Eszter (FTC), Deli Rita (Hypo NÖ), Farkas Ágnes (FTC), Kulcsár Anita (Cornexi-Alcoa), Pádár Ildikó (FTC), Kirsner Erika (FTC), Pigniczki Krisztina (Dunaferr), Kindl Gabriella (Győr), Pálffy Zsuzsanna (Dunaferr)

Mocsai megjegyezte, Lőwy Dóra sem került ki a csapatból, a továbbiakban azonban klubjával, a Ferencvárossal készül, és még az is elképzelhető, hogy a fennmaradó egyetlen üres helyre őt nevezi be "A szabályok lehetővé teszik, hogy ne töltsem fel a teljes, 16 fős világbajnoki keretet. Még az az extrém eset is előfordulhat, hogy csak a zárónapra lesz teljes a csapat" - nyilatkozott az edző az MTI-nek.

Csütörtökre dőlt el, hogy a sérültek - Balogh, Radulovics és Kindl - mindegyike tudja vállalni a játékot, ezért ők biztos utazók.

A magyarok hétfőn repülnek Bécs és Verona érintésével Meranóba, a csoportküzdelmek helyszínére. Célkitűzés, hogy az együttes az öt között végezzen.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!