Aladár, Álmos
-1 °C
9 °C

Szuper Levente játszik a norvégok ellen

MTI
2002.04.16. 17:01
Vállalja a játékot a norvégok elleni szerdai mérkőzésen Szuper Levente, a divízió I-es világbajnokságon szereplő magyar jégkorong-válogatott kapusa, aki a britek ellen szenvedett térdsérülést, mégis végig védte a 4-1-es hazai sikerrel zárult dunaújvárosi összecsapást.

Az AHL-ben érdekelt Saint John Flames 21 éves légiósa úgy nyilatkozott, hogy a hátralévő három találkozón is számíthatnak rá:

"Korábban a bal lábam fájt, most már a jobb is, de a vb-n szeretnék minden meccsen védeni. Jó formában van a csapat, nem ismerünk lehetetlen, még az is előfordulhat, hogy feljutunk az A-csoportba"- mondta Szuper.

Rajta kívül Kangyal Balázs (borda), Csibi József (kéz) és Kovács Frank (boka) bajlódik sérüléssel, de mindannyian jelezték: ott akarnak lenni a szerdán 20 órakor kezdődő székesfehérvári találkozón.

A világbajnokságon két forduló alatt kettészakadt a mezőny: a magyarok, a norvégok és a dánok százszázalékosak, míg a britek, a kínaiak és a románok pont nélkül állnak. Az első helyezett a legmagasabb osztályba kerül, az utolsó pedig kiesik.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!