Szuper Levente játszik a norvégok ellen

MTI
2002.04.16. 17:01
Vállalja a játékot a norvégok elleni szerdai mérkőzésen Szuper Levente, a divízió I-es világbajnokságon szereplő magyar jégkorong-válogatott kapusa, aki a britek ellen szenvedett térdsérülést, mégis végig védte a 4-1-es hazai sikerrel zárult dunaújvárosi összecsapást.

Az AHL-ben érdekelt Saint John Flames 21 éves légiósa úgy nyilatkozott, hogy a hátralévő három találkozón is számíthatnak rá:

"Korábban a bal lábam fájt, most már a jobb is, de a vb-n szeretnék minden meccsen védeni. Jó formában van a csapat, nem ismerünk lehetetlen, még az is előfordulhat, hogy feljutunk az A-csoportba"- mondta Szuper.

Rajta kívül Kangyal Balázs (borda), Csibi József (kéz) és Kovács Frank (boka) bajlódik sérüléssel, de mindannyian jelezték: ott akarnak lenni a szerdán 20 órakor kezdődő székesfehérvári találkozón.

A világbajnokságon két forduló alatt kettészakadt a mezőny: a magyarok, a norvégok és a dánok százszázalékosak, míg a britek, a kínaiak és a románok pont nélkül állnak. Az első helyezett a legmagasabb osztályba kerül, az utolsó pedig kiesik.