Risztov szponzorra talált

Index
2002.08.27. 19:41
A Westel, a hazai sportélet egyik meghatározó támogatójának "csapata" a mai napon új taggal bővült. A 2004. december 31-ig, az olimpiai ciklus végéig szóló megállapodás alapján az alig 17 esztendős Risztov Éva a Westel Team tagjaként folytatja sportpályafutását.
Sugár András a Westel vezérigazgatója a szülők jelenlétében aláírt megállapodás kapcsán elmondta: "Vállalatunk vezetése régóta figyelemmel követte az ifjú sportoló eredményeit és az Úszó Európa-Bajnokságon elért kiemelkedő teljesítményét bíztató állomásnak tekintve igyekszünk minden segítséget megadni a további sikerekhez."
A Budapesti Spartacus úszójaként Risztov Éva az idei évben 9 magyar bajnoki aranyérmet szerzett és az Úszó Európa-Bajnokságról 4 ezüstérmével a legeredményesebb magyar úszóként térhetett haza.
A legnagyobb hazai mobilszolgáltató megalakulása óta elkötelezett segítője a magyarországi sportéletnek, számos, egyéni sportolónak és csapatnak nyújtott támogatása révén a Westel Team az ország egyik legnagyobb "sport klubja". Az élsport terén vállalt szerepéhez méltóan a Westel a Magyar Olimpiai Bizottság gyémántfokozatú főtámogatója.