Szabina
4 °C
12 °C

Nehéz csoportokba kerültek pólós kupacsapataink

MTI
2002.10.21. 09:47
A vízilabda Bajnokok Ligája és LEN-kupa előselejtezői után elkészítették az első és a harmadik számú európai kupaküzdelmek selejtezőinek csoportbeosztását.

A BL-ben a legutóbb döntős Honvéd a jövő évi Eb-nek otthont adó szlovéniai Kranjban a hazai Triglav, a német Spandau 04 és a máltai Sliema csapatával találkozik. A magyar bajnok a papírforma alapján csoportelső lehet.

A LEN-kupában a BVSC-nek négy riválissal kell megmérkőznie Pireuszban, ezért itt november 6-án kezdődnek a küzdelmek. A helyi Ethnikosz mellett a spanyol CN Catalunya, az orosz Lukoil Volgograd és az olasz Systema Leonessa Brescia vár a vasutasokra, akiknek így rendkívül nehéz dolguk lesz.

Szintén ebben a sorozatban a Szeged házigazdaként száll vízbe. Várhatóan szükség is lesz a hazai közönség támogatására az olasz RN Florentina, a német SC Cannstatt és a horvát Primorje Rijeka ellen a továbbjutáshoz.

Már korábban ismertté vált, hogy a második számú európai kupacsata, a KEK nyitányán - szintén november 8-10-én - a Vasas hazai pályán fogadja majd a német, a szlovák és az ír kupagyőztest. Minden csoportból az első két helyezett jut tovább.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!