Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Könnyed magyar pólógyőzelem a szlovákok ellen

MTI
2003.06.25. 09:00
A két héttel ezelőtti Európa-bajnoki csoportmérkőzésen Kemény Dénes csapata hatgólos győzelmet aratott a szlovákok felett, ami a két ország közös pólótörténetében a 20. mérkőzést, egyszersmind a 20. magyar győzelmet is jelentette. A budapesti nemzetközi tornán a 21 is nyerő számnak bizonyult.

A szlovákok felettébb kellemes edzőpartneri szerepet vállaltak erre az estére, a góljaikat könnyedén, és többnyire látványosan gyűjtögető Kásásék - még ha a második és a harmadik negyedben kiengedtek is - összességében gond nélkül diadalmaskodtak. A válogatott újoncot is avatott. Nemzetek közötti mérkőzésen első ízben kapott játéklehetőséget Szívós Márton, az olimpiai bajnok Szívós István fia, aki góllal mutatkozott be a legjobbak között.

Szerdán a 3. helyért (17:30 ó) a keddi két vesztes, Németország és Szlovákia mérkőzik, az 1. helyért (18:30 ó) pedig Magyarország és Ausztrália válogatott legénysége száll vízbe.

Eredmény:
Magyarország-Szlovákia 11-8 (3-0, 4-2, 1-2, 3-4)
góldobók: Kiss G. 3, Molnár 2, Madaras, Kásás, Szívós, Kiss Cs., Steinmetz Á., Biros 1-1, illetve Brüder, Nagy 2-2, Nizny, Zatovic, Hrosik, Cipov 1-1

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon az ország legszebb vidékei közül!