Emánuel
3 °C
12 °C

Csütörtöktől kaphatók jegyek a magyar-brazilra

Index
2004.04.21. 10:31
Előzetes hírekkel ellentétben csütörtöktől kaphatók jegyek a magyar-brazilra - tudtuk meg a Puskás Ferenc stadion jegypénztárától, ahol indoklásul elmondták, a jegyek szerda délután érkeznek meg hozzájuk, és azokat még fel kell dolgozniuk.

A fővárosban a Puskás Ferenc stadionnál (volt Népstadion), illetve az Oktogonnál lévő IBUSZ irodában, vidéken pedig a szokott helyeken (IBUSZ irodák) vásárolhatók meg a belépők a stadion felső karéjára. A jegyek 6 500, 8 500 és 10 500 forintért kaphatók, vagyis a jó helyekre is lehet majd váltani belőlük, ellentétben a múlt héttel, ahol csupán a betűvel jelzett szektorokba jutott hely a mezei vásárlóknak, miután az Magyar Labdarúgó Szövetség lefoglalta az oldallelátókra szóló jegyeket.

A Puskás Ferenc stadionnál a reggeli órákban kisebb sor alakult ki, mivel múlt héten még arról lehetett tudni, szerdától lehet majd kapni a felső karéjra szóló tizenhétezer jegyből.

Igaz, meglepetések még előfordulhatnak, az MLSZ-nél ugyanis azt mondták, péntektől lesznek csak belépők: "Ők biztos jobban tudják" - válaszolta a Szövetség illetékese arra a kérdésre, hogy a jegypénztárak akkor miért tudnak csütörtökről.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!