Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Lance Armstrong perre készül vádlói ellen

MTI
2004.06.15. 18:17
Az ötszörös Tour de France-győztes Lance Armstrong kategorikusan visszautasítja az ellene felhozott doppingvádakat, és ügyvédje útján bejelentette, pert tervez az őt rágalmazó könyv szerzője és kiadója ellen.
A kedden megjelent "L.A.-ügyirat, Lance Armstrong titkai" című művet a szerző Davis Walsh egy, az amerikai szupersztár csapatánál, a US Postalnál korábban alkalmazottként dolgozó nő állításaira alapozta.
A kiszolgáló személyzetben foglalkoztatott ír hölgy - aki évekig masszőrként, illetve asszisztensként tevékenykedett Armstrong mellett - azt állítja: a világklasszis versenyző többször üres fecskendők eltüntetésére kérte, illetve kölcsönkérte sminkkészletét, hogy elfedhesse a karján látható tűszúrás-nyomokat.
- Lance-t megdöbbentették a képtelen vádak, amelyeket természetesen határozottan visszautasít - mondta a jogász, aki jelezte, nemcsak a szerző és a kiadó ellen, hanem a könyvről másolatokat készítők, valamint az annak állításait tényként publikálók ellen is pert indítanak.
Az amerikai csillag - aki pályafutása során soha nem bukott meg egyetlen doppingellenőrzésen sem - a július 3-án kezdődő Touron rekordnak számító hatodik, megszakítás nélküli győzelmére készül.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.