Első edzőmeccsét játssza a női kézilabda-válogatott

MTI
2004.07.15. 11:01
Farkas Ágnes úton van Debrecen felé, de nem fog pályára lépni az athéni olimpiára készülő kézilabda-válogatottban az esti, svédek elleni barátságos mérkőzésen. Az átlövő klubjával, a dán Aalborggal edzőtáborozott vasárnaptól Krétán, és onnan utazik a hajdúsági városban tréningező együtteshez.

Mocsai Lajos szövetségi kapitány az MTI-nek reggel elmondta: nem lenne szerencsés, ha Farkas a hosszú, többszöri átszállással nehezített út végén azonnal pályára lépne 18 órakor. "A dánoknak nem érdekük, hogy a játékos mielőbb csatlakozzon a kerethez, és ott Krétán a szállodától magának kellett megszerveznie a hazautazást. Mindenesetre a magyar szövetség megtette a szükséges lépéseket a barátságtalan lépéssorozat miatt" - nyilatkozta a híres edző.

Hozzátette: a pénteki nyíradonyi svédek elleni újabb csatán Farkas már szerepelni fog. Mocsai kitért arra, hogy a második találkozót követően a játékosok visszautaznak Debrecenbe, ott csapatgyűlés lesz, és azután derül ki a közvélemény és az újságírók számára, ki az a 15 fő, aki utazhat az athéni olimpiára, és ki a tartalék.