Árpád
-1 °C
9 °C

Büntetés vár a trágár Hewittra és a köpködő Coriára

MTI
2005.07.20. 10:26
Büntetés vár az ausztrál Lleyton Hewittra és az argentin Guillermo Coriára, akik pénteken, a férfi teniszezők Davis Kupájának negyeddöntőjében találkoztak botrányos körülmények között Sydneyben.

A nemzetközi szövetség (ITF) következő ülésén határoz a megrovás mértékéről, amelyet a hazai kedvenc a játékvezető "lehomoszexuálisozásáért", míg ellenfele az egyik vonalbíró felé köpésért kap.

A DK-párharc nyitómérkőzése - amely a házigazdák 7:6 (7-5), 6:1, 1:6, 6:2-es sikerével végződött - rendkívül feszült légkörben zajlott le. Coria azt sérelmezte, hogy riválisa felváltva becsmérelte őt, illetve Alberto Mancini kapitányt, minden hibáját megünnepelte, és végig rettentő agresszívan viselkedett.

Hewitt visszautasította a vádakat, sőt, Coriát okolta a hangulatért: "Nem mondtam neki semmit, pedig még a bíró felé is köpött, és térfélcserénél szándékosan meglökött a vállával. Mancini minden második labdamenetet megbeszélt a játékvezetővel, Coria pedig felém fordulva a lágyékához nyúlkált, úgyhogy egyszer átszóltam, hogy megtalálta-e, amit keresett. De azt hiszem, nem ért angolul."

A wimbledoni bajnokság 2002-es győztese egyébként csütörtökön veszi feleségül állapotos kedvesét, a 21 éves tévésztárt, Bec Cartwrightot a sydneyi Operaházban mintegy 180 vendég előtt, a násznagy pedig edzője, Roger Rasheed lesz.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.