Két magyar a női All Star Team-ben

MTI
2005.07.30. 10:45
A friss világbajnok magyar női vízilabda-válogatottból a médiaszavazás eredményeképpen ketten kerültek be a vb álomcsapatába, az úgynevezett All Star Team-be: Horváth Patrícia és Drávucz Rita.

Beválasztásuk nem is lehetett kérdéses, hiszen Horváth remekelt a magyar kapuban, Drávucz pedig védőként és csatárként egyformán pazar produkcióval járult hozzá a világbajnoki elsőség megszületéséhez.

Azért hiányérzet sokakban maradhat, hiszen Stieber Mercedesnek vagy Pelle Anikónak ugyanúgy helyet szoríthattak volna a nem hivatalos vb-válogatottban...

Az All Star Team amúgy ekképpen fest: Horváth Patrícia - kapus, Ann Dow (Kanada), Drávucz Rita, Blanca Gil (Spanyolország), Stavroula Kozompoli (Görögország), Antigoni Roumpesi (Görögország), Brenda Villa (Egyesült Államok) - mezőnyjátékosok.

És hogy egy azért a házigazdáknak is kedvezzenek a voksolásra vállalkozó újságírók: az MVP (Most Valuable Player), a vb legértékesebb - tehát legjobb - játékosa címet a bronzérmes hazai válogatott tagja, Ann Dow érdemelte ki.