Mária
-6 °C
-2 °C

Holtan találták a vb-ezüstérmes sízőnő gyilkosát

MTI
2006.05.04. 13:05
Holtan találták Gerold Stadlert, a világbajnoki ezüstérmes svájci síelő Corinne Rey-Bellet feltételezett gyilkosát, egyben férjét.

A férfi a gyanú szerint felesége szüleinek crosets-i otthonában adott le több lövést párjára, valamint annak öccsére, Alain Rey-Bellet-re és édesanyjukra. A harminchárom éves egykori versenyző és harminckét esztendős testvére azonnal meghalt, az anyjuk súlyos sérüléseket szenvedett.

Rey-Bellet a közelmúltban vált külön férjétől, és költözött vissza a szüleihez. Stadler vasárnap ellátogatott hozzájuk, majd - miután közösen lefektették a gyereküket - éles szóváltásba keveredett feleségével. A házasságuk jövőjéről folyó vitának szem- és fültanúja volt a nő öccse és anyja, illetve részben az apa, aki egy idő után elment otthonról. A férj nem sokkal az apósa távozása után kezdett lövöldözni.

Stadler tetemét az ország dél-nyugati részében, Huémoz mellett, mintegy 230 kilométerre a bűntett helyszínétől, egy erdő szélén találta meg egy környékbeli lakos. A holttest közvetlen közelében lőfegyver hevert a talajon.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!