Szépített a Honvéd a pólóbajnokság döntőjében

MTI
2006.05.07. 15:00
A férfi vízilabda-bajnokság rájátszásos döntőjének harmadik mérkőzését a címvédő Honvéd nyerte 15-5-re a Vasas ellen a Kőér utcában, így 2-1-re szépített az egyik csapat harmadik győzelméig tartó sorozatban.

Villámrajtot vett a Honvéd, a Vasas-kapufák sorjázása közepette a vendéglátók kétszer egymás után betaláltak, a játékrész végére pedig a kétszeres olimpiai bajnok Kiss Gergely duplázása révén 4-1-re húzott el a hazai gárda.

A második negyedben magára talált a Vasas, ennek ellenére ezt a játékrészt is a hazaiak nyerték, igaz már csak egy góllal. A folytatásban is a Honvéd irányított, Gergely remekelt a kapuban, míg a Vasas játékosai sorra rontottak, (még kettős emberelőnyt is elpuskázott a piros-kék együttes) így nem volt meglepő, hogy a mind jelentősebb hátrányba kerültek.

A záró negyedben aztán már parádézott a Honvéd, míg ellenfele játéka teljesen szétesett. Így nem is volt meglepő, hogy a végére osztálykülönbségnyi eredmény, tíz gól volt a két együttes között.

A Vasas összesítésben így is 2-1-re vezet a rájátszásban, melynek negyedik összecsapását csütörtökön rendezik a Komjádi uszodában.

Férfi vízilabda-bajnokság, rájátszás, 3. mérkőzés:
Domino-BHSE - TEVA-VasasPlaket 15-5 (4-1, 4-3, 2-0, 5-1)
góldobók: Kiss 4, Biros 3, Kovács 2, Paján, Hárai, Benedek, Fodor, Molnár, Bárány 1-1, illetve Varga Dénes 3, Steinmetz B., Varga Dániel 1-1