Kaphatóak a jegyek a Forma-1-es sztárok budapesti futballmeccsére

Index
2006.06.21. 18:13
Szerdán délelőtt 11 órakor, szokatlan körülmények között megindult az idei MAI CASCO Futball Grand Prix jegyértékesítése.

A Heim Pál Gyermekkórházban megtartott sajtótájékoztatón a Forma 1-es versenyzők nevében Baumgartner Zsolt mutatta be az első 660 Ft-os jegyet, mely az augusztus 2-án a Puskás Stadionban esedékes mérkőzésre érvényes. (A legdrágább belépő 1660 forint lesz.)

A Hungarian All Star csapat képviseletében megjelent Pindroch Csaba, Farkasházy Tivadar, és Dobrády Ákos, akik Baumgartner Zsolttal együtt fehér orvosi köpenyben, és a bóhócdoktorokat jelképező Piros Orr-t viselve hívták fel a figyelmet az esemény jótékony jellegére.

A Mai Casco Futball Grand Prix idén is jótékonyt célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a Heim Pál és Madarász Gyermekkórházak, a Piros Orr alapítvány, és az UNESCO égisze alatt működő Kinder IN NOT javára ajánlják fel.

A sajtótájékoztatót követően a Ticket Express irodáiban, és a www.tex.hu weboldalon országszerte megkezdődött a jegyárusítás a várhatóan 28 ezer néző, azaz telt ház előtt rendezendő mérkőzésre.

A Forma 1-es pilóták válogatottja augusztus 2-án 20.30-kor a Puskás Ferenc-stadionban lép pályára a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapat ellen, jótékonysági labdarúgó mérkőzésen.