Mária
-6 °C
-2 °C

A Fradi kézisei szponzorra találtak

MTI
2006.08.31. 17:40
A Budapest Bank lesz a Ferencváros női kézilabdacsapatának névadó szponzora a 2006/07-es idényben.

Az erről szóló megállapodást csütörtökön írta alá sajtótájékoztatón Maglódi Lajos, az együttest működtető kft. ügyvezető igazgatója és Plank Gábor, a pénzintézet vezérigazgató-helyettese. A csapat a jövőben Budapest Bank-FTC néven szerepel a hazai és a nemzetközi porondon.

A két fél kapcsolata - amely Maglódi szavai szerint most érett házassággá - februárban kezdődött, azóta a csapat megnyerte az EHF Kupát, második lett a bajnokságban és harmadik a Magyar Kupában. A mostani egyezség révén sikerült megteremteni a gárda szilárd pénzügyi hátterét. A kitűzött cél, hogy a Fradi a jövő héten induló NB I-ben, valamint az MK-ban dobogós legyen, míg a Bajnokok Ligájában jusson a 16 közé.

Németh András vezetőedző kiemelte: a Budapest Bank segítségével most már hosszabb távra lehet tervezni:

"A hitemet adta vissza ez a szerződés. Az elmúlt évek nehéz anyagi körülményei között is szépen teljesített a csapat, és észrevették, hogy vagyunk. A mostani évad nem lesz könnyű, mert öten távoztak - főleg pénzügyi okok miatt -, és csak hárman érkeztek, így a cseresorunk nem elég hatékony. Köszönet a mellettünk kitartó játékosoknak és szurkolóknak" - fogalmazott a szövetségi kapitányi posztot is ellátó tréner.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.