Árpád
-2 °C
9 °C

Félmilliós MOB-támogatás Igaly Diánának

MTI
2006.09.25. 12:41
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) legutóbbi elnökségi ülésén félmillió forint rendkívüli támogatást szavazott meg Igaly Dianának. Az olimpiai bajnok sportlövő rossz edzéslehetőségei miatt nem tudott megfelelően felkészülni idei versenyeire.

"Javításra, a pekingi ötkarikás kvóta megszerzésére sajnos már csak a jövő évben nyílik lehetőségem, remélem sikerül kivívni a részvétel jogát a MOB támogatásával. Mindenesetre köszönöm a segítséget" - mondta Igaly Diana.

Igaly hosszú évek óta a budaörsi lőtéren edz, ahol azonban az önkormányzat néhány hónapja korlátozta tréninglehetőségét, így kénytelen volt lőtérről lőtérre járni, ami komolyan hátráltatta idei felkészülését.

A sportlövők idén Sidi Péter és Gerebics Roland révén két olimpiai kvótát szereztek, a többieknek - így Igalynak is - legközelebb jövőre lesz erre lehetősége. A koronglövők első kvalifikációs viadalára 2007-ben március 19. és 28. között kerül sor Santo Domingón.

A MOB elnöksége az olimpiai bajnoknő számára megszavazott támogatás mellett a szövetség kérésére egy laptopot is biztosít Pongráczné Vasvári Erzsébet szövetségi kapitánynak, aki egyben Igaly edzője.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!