Ákos, Bátor
1 °C
12 °C

Könnyű csoportban a Vasas, nehézben az Eger

MTI
2006.10.10. 15:51
A Vasas viszonylag könnyű, az előselejtezőben is szerepelt Eger rendkívül nehéz csoportba került a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörében, ugyanakkor utóbbi hazai medencében fogadhatja riválisait.

A jövő héten csütörtöktől vasárnapig tartó küzdelmekben Gerendás György együttesének három olyan kiváló erőkből álló csapattal is meg kell küzdenie, mint az olasz Posillipo Napoli, az orosz Kazán és a spanyol Sabadell, hogy az első két, továbbjutó helyen végezzen.

A Bresciában vízbe szálló Vasasnak tulajdonképpen csak a házigazdák jelenthetnek igazi akadályt, azaz meglepetés lenne, ha az angyalföldiek nem kerülnének a sorozat következő körébe, ahol már a magyar bajnok Domino-BHSE is bekapcsolódik a küzdelembe.

A csoportok harmadik és negyedik helyezettjei a LEN Kupában folytathatják szereplésüket.

A csoportbeosztások:
E csoport (Eger): Posillipo Napoli (olasz) Kazán (orosz) Brendon-Fenstherm-ZF-Eger CN Sabadell (spanyol) LSTW Pocztowiec Lodz (lengyel) Lugano Pallanuoto (svájci)

G csoport (Brescia): TEVA Vasas-Plaket Olympic Nice (francia) Leonessa Brescia (olasz) Galatasaray (török) SV Bayer 08 Uerdingen (német) Mariupol (ukrán)

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Bali

Tanácsok és TOP 5 látnivaló.