Berki Krisztián főszponzora lett az MVM

2015.06.11. 12:36

Mostantól az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. főszponzorként segíti Berki Krisztiánt a felkészülésben. A nemzeti energetikai társaságcsoport így hozzájárul ahhoz, hogy az olimpiai bajnok tornász a jövő évi Rio de Janeiro-i olimpiai játékokon újabb sikereket érhessen el.

Az MVM Csoport főszponzorként támogatja Berki Krisztiánt. A tornász a 2012-es londoni olimpián lólengésbenaranyérmet szerzett, de előtte is számos Európa- és világbajnokságon maradt legyőző nélkül. Lólengésben a világbajnoki címet eddig háromszor (legutóbb 2014-ben) hódította el, míg az Európa-bajnokságok történetében hatszor nyert - áll a sajtóközleményben.

„Büszkén segítjük az eddig is kimagasló eredményeket elérő olimpiai bajnok Berki Krisztiánt, és bízunk abban, támogatásunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy Magyarországlegsikeresebb tornásza lehessen. Az MVM Csoport elkötelezett a kiemelkedő teljesítményt nyújtó magyar sportolók és csapatok szponzorálása mellett, legyen szó tornáról, kézilabdáról vagy éppen síelésről. Berki Krisztián újabb sikereivel tovább emelheti a magyar tornászok presztízsét a világban, hozzájárulva ezzel főszponzora nemzetközi ismertségének növeléséhez” –fogalmazott Nagy Csilla, az MVM Csoport megbízott kommunikációs igazgatója a bejelentés kapcsán.