A buffalói Ryan O'Reilly a nap hőse

2016.10.17. 10:02

A Sabres kiütötte a kiválóan kezdő Edmonton az NHL 4. játéknapján. A meccs hőse a Buffalo centere, Ryan O'Reilly volt, aki két gólt és két gólpasszt adott a meccsen. Megvan az Islanders első győzelme is. 

New York Islanders-Anaheim Ducks 3-2 (1-0, 0-0, 1-2, 1-0)

Hosszabbításban, Josh Bailey góljával szerezte meg első szezonbeli győzelmét az Islanders, pedig a harmadik harmad 8. percében már 2-0-ra is vezetett. De a jégkorongban két gól nem előny, így gondolta az Anaheim két sztárja is mert a végére kiegyenlítettek, Baily viszont a ráadás első percében eldöntötte a meccset.

G.: Nelson, Tavares, Bailey, ill. Fowler, Getzlaf.

Edmonton Oilers-Buffalo Sabres 2-6 (2-2, 0-2, 0-2)

Ryan O'Reilly és Brian Gionta is 2-2 gólt ütött, O'Relly kég gólpasszt is adott. A másik oldalon Milan Lucic az első gólját ütötte az Edmontonban, ez volt a 400. pontja karrierje során. Az Islanderstől tradelt Kyle Okposo is először volt eredményes a Sabresben. 

G.: Okposo, O'Reilly (2), Gionta (2), Moulosn, ill. Pouliot, Lucic.

Vancouver Canucks-Carolina Hurricanes 4-3 (0-2, 1-1, 2-0, 1-0)

A második harmad elején sokan nem adtak volna semmit a Vancouver győzelmére, ekkor már három góllal vezetett a Carolina. Aztán feltámadt a Vancouver és a hosszabbításban megfordította a meccset, Brandon Sutter a 32. másodpercben bevágta a győztes gólt. A Canucks edzője kicsit megvariálta a sorokat a meccs előtt. Horvat a második közepére került Markus Granlund helyére. Ezt meghozta az eredményt is, mind a ketten eredményesek voltak.

G.: Horvat, Granlund, Hutton, Sutter, ill. Rask, Teravainen, Faulk.