Félbeszakadt a meccs, akkora sérülést szenvedett az NHL-es

2017.04.27. 08:42

Hatalmas sérülés miatt kellett félbeszakítani szerda este az NHL-rájátszásban a Nashville Predators és a St. Louis Blues meccsét, miután a Predators svájci újonca, Kevin Fiala brutális erővel csapódott a védőfalba, majd vágódott le onnan.

fiala

Fiala éppen kapura tört, amikor kiszorították, majd már térdre rogyva vágódott bele a falba Robert Bortuzzóval küzdve. Egyből el is terült, fel sem tudott állni a fájdalomtól. Elsőre úgy tűnt, hogy esetleg a fejét verte be, de az ismétlésből kiderült, hogy a bal lába csavarodott furcsa szögben az ütközés közben, nem volt szép látvány.

A meccs percekig állt, Fialát hordágyra rögzítve kellett levinni, majd azonnal kórházba szállították, így a helyszínen meg kellett várni a folytatáshoz, hogy a Fialát szállító mentő helyére egy másik érkezzen.

A 20 éves svájci négy meccsen két gólt lőtt az előző körben a Chicago Blackhawks ellen, övé volt a harmadik meccsen győzelmet érő találat is a hosszabbításban.

A meccset végül behúzta a Predators 4-3-ra, ezzel előnybe került a párharcban, ahogy az Edmonton Oilers is győzelemmel nyitott az Anaheim Ducks ellen.

Főcsoport-elődöntők, 1. mérkőzések, nyugat

St. Louis Blues-Nashville Predators 3-4

Anaheim Ducks-Edmonton Oilers 3-5

A párharcok az egyik csapat negyedik győzelméig tartanak.