Vilma
-7 °C
4 °C

A sportarénában ismétlik a női kézilabda-vb döntőjét

2004.08.05. 13:28
A szerdai, veszprémi döntetlen után csütörtökön a Papp László Sportarénában újra összecsap a tavalyi női kézilabda-világbajnokság két döntőse, Magyarország és Franciaország. A Radulovicsék vereségével véget ért finálé igazi visszavágójának ezt az összecsapást hirdették meg, amely az utolsó előkészületi találkozó lesz az athéni olimpia előtt.
Szerdán a magyar női kézilabda-válogatott azt tette meg, ami többször fordítva történt meg vele: nagy hátrányból tudott egyenlíteni. Mocsai Lajos vb- és olimpiai ezüstérmes csapata a világbajnok franciákkal csapott össze Veszprémben, és hiába vezettek már 29-24-re Canóék, a vége 31-31 lett.

"Csillagok csatája az Arénában"

Csütörtökön az olimpia előtti utolsó felkészülési meccsét játssza a két, a végső győzelemre is esélyesnek tartott együttes. A budapesti Papp László Sportarénában 18 órakor kezdődő összecsapást a szervezők a "Csillagok csatája az Arénában" nevet adták, jelezve, hogy ezt tekintik a tavalyi vb-finálé igazi visszavágójának.

Gyerekek ingyen mehetnek

A kézilabda-szövetség és az aréna vezetése azt szeretné, hogy minél több gyerek láthassa Pálingeréket, ezért a tizennégy év alatti, felnőttel érkező kicsik ingyen tekinthetik meg a meccset. A jegyek 3000 és 3500 forintba kerülnek, amelyeket a sportaréna pénztárainál még meg lehet venni.

Mocsai a meccs után dönt

A meccs egyébként az utolsó bizonyítási lehetőséget jelenti Tóth Tímeának és Kindl Gabriellának: Mocsai Lajos kapitány az összecsapás után dönti el, melyik átlövő lesz a végleges athéni keret tagja. A szövetségi kapitány már az együttes felpörgetésére, formába hozására szánja ezt a két találkozót.

A férfiak is a világbajnokkal csapnak össze

A férfi kézilabdázók szintén az aktuális világelsővel csapnak össze csütörtökön: Skaliczki László csapata Csáktornyán mérkőzik a horvátokkal. A két gárda még egyszer, szombaton Nagyatádon is játszik egymással.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.